Tillbaka till naturen

Min mamma tycker att jag bloggar för lite, och det har hon säkert rätt i. Det är bara svårt att komma på något att skriva om när det liksom inte händer någonting. Jag bläddrade igenom mina foton på mobilen för lite inspiration, men det enda jag har tagit kort på de senaste veckorna är mat jag har lagat, bröd jag har bakat, och djur som bor hemma hos mig.

Det här är liksom det enda jag gör just nu: jobbar, läser böcker, lagar mat, bakar, springer, sover. Har över huvud taget inte satt på min TV på flera veckor. Har knappt träffat andra människor. Går ut på gatan ibland för att kolla så att min bil fortfarande står där. Minns inte när jag körde den sist.

Men ja. Imorgon tänkte jag i alla fall ge mig ut och hajka lite på dagen. San Diego County har börjat öppna vandringsstigar och vissa campingplatser och jag har på sistone känt ett enormt sug efter att vara ute i naturen. Jag är verkligen ingen friluftsmänniska egentligen, men jag saknar träd så himla mycket. Träd och bäckar och berg och vilda djur. Ser fram emot att sitta på en sten och äta lunch imorgon. Och förhoppningsvis har jag lite foton jag kan dela med mig av efteråt.

7 thoughts on “Tillbaka till naturen

  1. Jag håller med din mamma 😄 Själva bor jag i Sverige och är i “halv karantän” med familjen. Är på jobbet ca 50% av arbetstiden och arbetar hemifrån 50%. Inga onödiga handlingar, utflykter eller träffar med andra. Speciellt inte barnens mor- och farföräldrar 💔 Livet är på paus med mkt oro för våran och de vi älskars hälsa (och alla andras) Så för att palla med så försöker man tänka på annat, och på kvällarna när barnen somnat lägger jag mig och läser de bloggar jag följer, bland annat din! Och skulle hemskt gärna se fler bilder, gärna från alla nationalparker du varit i? Fler tankar om USA och vad som händer hos dig? Varför du flyttade? Skillnaden nu och när du flyttade? etc. etc. Allt uppskattas 😊☀️ Tack för en fin blogg!

    1. Tack för fin kommentar! Och bra tips på grejer att skriva om, det hjälper. Bra att ni tar hand om er, även om det såklart är jobbigt just nu. Det blir bättre snart! Förhoppningsvis.

  2. Jag håller också med din mamma! Tycker även att det är kul att läsa om vardagliga saker plus håller med om de förslag du fick högre upp. Har enormt längt efter att resa till Kalifornien igen och drömmer mig dit när jag läser din och några andra svenskars bloggar, även om ni just nu är i lockdown. Är väl typiskt att tycka att någon annans karantän/lockdown verkar roligare bara för att de bor på en plats man själv tycker är mer exotisk (och varmare och soligare)…;) Vi har ingen full lockdown där jag bor (Finland), men typ halva samhället är stängt och alla som kan arbetar hemma. Dock ska vi äntligen få sitta på uteserveringar igen från 1 juni. Hurra.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: