Boots för reproduktiva rättigheter

boots

För att vara en person som egentligen inte alls förespråkar konsumtion så har jag väldigt mycket grejer. Framför allt kläder och skor. Jag tror inte att jag någonsin skrev om detta i bloggen eftersom jag skäms och blir lite äcklad av det, men vet ni att jag äger över 80 par jeans? ÅTTIO. Då räknade jag inte ens alla mina byxor, bara jeansen. När jag insåg detta gav jag mig själv permanent köpstopp på jeans. Så länge jag inte går upp i vikt eller liknande så behöver jag alltså aldrig mer köpa ett par jeans. Det är rätt skönt ändå.

Jag har även väldigt många par boots, och eftersom få saker gör mig så lycklig som ett par sprillans nya (eller bättre begagnade) skitsnygga boots så känns det ganska osannolikt att jag kommer sluta köpa fler. De ovan köpte jag till exempel igår som en Alla hjärtans dag-present till mig själv (på 70% rea vill jag ändå påpeka, jag lägger alltså inga stora summor på det här beroendet).

Jag har alltså accepterat att jag har ett smärre problem, men jag tänker samtidigt att jag borde kunna göra något konstruktivt av det hela. Därför har jag bestämt mig för att sälja av en hyfsat stor del av min bootsamling och skänka vinsten till Planned Parenthood.

bootsbootsboots

Här är en del av de boots som jag hoppas kunna hitta nya hem åt. Tänkte fota av alla separat när ljuset är bättre och lägga upp på eBay. (Obs att jag gärna ger förtur till bloggen, så om någon av er ser något ni gillar får ni gärna maila mig på sanna@cinderalley.com. De flesta är i storlek 39-40.)

Så, inget dåligt som inte för något bra med sig?

6 thoughts on “Boots för reproduktiva rättigheter

  1. Typiskt bra ide med bootsen.
    Trist för mig att vi inte har samma storlek…

    Smidigt att inte behöva köpa byxor nå mer.
    Men du måtte ha en stor garderob😉

  2. Vilket bra initiativ! Jag rensar också ur min garderob nu, inför flytten i vår. Har INTE 80 par jeans (haha, det är sjjuuukt många!) men ändå en massa kläder jag inte använder. Ska skänka detta som är fint till Myrorna och det som är slitet till återvinning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: