Grattis Ninja

ninjabday

Den här katten alltså. Kan aldrig bara chilla utan håller ständigt på att plotta sin great escape. Jag brukar släppa ut henne på framsidan av huset, som är en liten gård omringad av en hög mur, och Ninja brukar rulla runt på marken eller slicka på ogräs ända tills hon tror att jag inte kollar längre. Då hoppar hon blixtsnabbt över muren och gömmer sig under grannens bil, och så får jag springa runt och hämta in henne igen. Och så håller det på, dag ut och dag in. I ett annat liv hade hon väl fått vara utekatt, men här skulle hon garanterat bli uppäten av en coyote.

Aja. Hon fyllde i alla fall 7 år häromdagen, och trots att hon alltid rymmer eller förstör saker så älskar jag den här katten så mycket att jag inte vet vad jag skulle göra utan henne. Grattis på födelsedagen Ninja!

2 thoughts on “Grattis Ninja

  1. Men igår HOPPADE HON TILLBAKA över muren, utan att jag ens behövde klura ut hur jag skulle få tag på henne under grannens bil! Det räckte med att jag med bestämd morrmorrsröst sade åt henne att göra det! Duktig katt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: