Klirr i kassan

För ett litet tag sen började jag fundera på allvar på det här med frilansjobb. Inte så att jag vill sluta mitt jobb och börja frilansa på heltid, i alla fall inte just nu, utan mer att det vore trevligt med lite extra inkomst. Sen landade ett frilansjobb på mitt bord, och sen ett till. Och nu sitter jag plötsligt här med projekt för flera månader framåt utan att jag riktigt vet hur det gick till. Det enda jag gjorde var nämligen att lägga till “Freelance” som en sysselsättning på min LinkedIn-profil, och resten skötte tydligen sig självt.

För en liten stund sen avslutade jag dessutom ett två timmar långt telefonsamtal med min förra chef, som vill att jag tar hand om en del projekt för henne också. Det bästa är att jag nu dels kan bestämma över mina egna arbetstider och dels ta betydligt mer betalt än när jag jobbade heltid för henne. Så win på den.

Mitt i alla projekt kände jag också att det var en bra idé att slänga upp en frilansportfolio. Den kan man titta på här om man vill. Så nu sitter jag här och äter en lussekatt (tack IKEA) och är allmänt nöjd med livet. Ville bara säga det.

sannawebsite

7 thoughts on “Klirr i kassan

  1. Gaaah vad roligt! Önskar att jag också hade den typen av driv och fyndighet. Inte för att jag är missnöjd över var jag är just nu, snarare nyfiken på var jag kunde ha varit. Grattis! Sjukt kul!

  2. Hej! Om man vill kontakta dig angående tips om USA och annat. Vilken mail skriver man då till? Jag har försökt trycka på brev ikonen men jag kan ej öppna det. Skulle vara snällt och veta vilken mail du har!
    Väldigt fin blogg 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: